Missh nem csak Székelyföldön nem bír magával, Magyarországon egy nő tette rendbe! Hogyan? - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2020. március 1., vasárnap

Missh nem csak Székelyföldön nem bír magával, Magyarországon egy nő tette rendbe! Hogyan?Az erdélyi származású és erdélyi magyarellenes rapper Missh vagyis Demeter Mihály mostanában a médiában felkapott lett. Nem a tehetsége miatt, mert a zenei tehetsége az hiányzik, viszont botrányok keltésével, celebkedéssel próbálja eladni magát. Igazi Kiszel Tünde jelenség!
A napokban Tatán egy autóvezető hölgyet ért utól a Mercedes autójával a ,,rapper,, és úgy gondolta, hogy amiért neki ,,farokhosszabító,, autója van ő mindent megtehet és szivathatja a hölgyet. A hölgy a facebokkon üzent Mihálynak, hogy bizony nem csak Székelyföldön kellene viselkednie hanem az országútakon is.


 A hölgy közleménye

2020.02.27. Tata kb 11.30.... Szépen beérek Tatára, hopp eszembe jut elkell ugranom az Interspárba... Ahogy jövök rákanyarodok az Új útra. Előttem autós, az előtt sárga mellényes kismotoros. Mögöttem egy b.szott Merci, benne ez a suttyó. Nem szoktam ilyeneket kiirni, de ezt most muszáj. Semmi gondom nincs a zenéddel, de egy közéleti szereplőhöz ez a viselkedés nem illő. Az újságok, a tv a facebook tele van veled állandóan és a botrányos viselkedéseddel. Hogy engedheted ezt magadnak meg? Ne felejtsd el honnan jöttél, hogy almásfüzitőn lapátoltál, aztán most hiába van nagy Merci a segged alatt, számomra és elmondhatom mások számára is egy senki vagy, aki állandóan a botrányaival lesz híres, aki annyira nagyképű, hogy mindenkit lenéz. Büszke lehetsz magadra.

Haladok szépen az általad nevezett szarommal, mert ugye neked a vw passat az egy szar. Hát igen, nem egy merci, nem egy full extrás vadi új autó,vannak rajta horpadások, rozsdafolt. De képzeld az enyém, én vettem. Előttem ugyanúgy halad egy autós, és mivel tudjuk milyen kresz táblák vannak nem csodálkozunk azon, hogy az Új úton lassanbban haladunk. Az előttem lévő autó előtt az általam már említett kismotoros. Mikor beértél mögém a te menő autókáddal, folyamatosan a seggembe voltál, befékezgettél, és rángattad a fejed mint valami elmebeteg. Sok volt a narkó? Ez még hagyján, de mikor az autók és a motor le akartak kanyarodni , én lassitottam téged meg evett az ideg, hogy nem száguldozhatsz 200-al végig....össze vissza huzgáltad a kormányt, belejöttél a picsámba, rámtekerted a kormányt, és még nem tudom mi az istennyilát műveltél mögöttem. Mikor sikerült az előttem lévőknek lekanyarodniuk, te azzal az okos fejeddel elkezdtél előzni JOBBRÓL, majd rájöttél hogy nem fog menni.... Nyilván kifogok szállni az autómból és megkérdezem mégis mi a francot csinálsz? Még te mondod hogy menjek már előled ? Még te szarozod le az autómat? Ki vagy? Te vagy a nagy rapper ? Engem nem érdekel ki vagy milyen autóval vagy, de tanulj már meg vezetni. Illetve ha valaki egyszer belever kettőt a fejedbe akkor legalább tudd hogy miért volt. Mert egy nagyképű seggfej vagy. Ne felejtsd el honnan jöttél, és inkább húzd meg magad. Ha így folytatod senki nem lesz aki a zenéd hallgassa. Ha a tesóm lett volna mellettem, még a kocsiból is kihúzlak, mert az ilyen seggfejek miatt vannak a balesetek, akik mennének mint a barom, leszarva azt hogy előtte mennek, kanyarodnak.

A munkássagodra nem szólok semmit, de mint ember nálam egy ideje megbuktál. Mindent az újságírókra próbálsz kenni, közben meg tényleg egy paraszt vagy. Remélem soha az életben nem futok többet össze veled, sem az országúton sem máshol. Nagyon sajnállak amúgy, hogy csak az alkohol a drog az egyetlen boldogságod az életben. Tudod pénzen nem tudsz boldogságot venni, de legalább jogosítványt igen. :) ismét elvesztettél egy embert, és nem én vagyok az egyetlen akit elveszítettél a rajongótáborodból. Ezt az életet folytatva, nem sok ember marad majd neked :) Ha szükséged van, nem szégyen kérj meg valakit tanítson meg vezetni, mert annyira nem megy.

A székely nemzeti rappar Bajna Levente üzent is Misshnekforrás


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here