Orbán Viktor helyretette a rémhíreket keltő balliberális, nemzetellenes ellenzéket! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2020. március 23., hétfő

Orbán Viktor helyretette a rémhíreket keltő balliberális, nemzetellenes ellenzéket!Orbán Viktor helyretette a rémhíreket keltő balliberális, nemzetellenes ellenzéket! Amíg Orbán Viktor intézkedései a magyar nemzet egységének védelmét szolgálják addig a ,,magyar nemzet áruló korcs ivadékai,, olyan rémhíreket keltenek, amelyek magyar emberek millióit hozhat veszélybe.  Orbán Viktor a felszólalásában a következőket mondta:

Olyan döntéseket kell hozni, hogy nincs idő vitára. Én nem meghatározott időre kérem a korlátlan felhatalmazást, hanem addig, amíg tart a vészhelyzet. Önöknek minden nap megvan a joga arra, hogy azt mondják: eddig és ne tovább. Önök félreértik a helyzetet.

Orbán Viktor miniszterelnök továbbá a következőket is nyilatkozta:

A kijárási tilalom bevezetését mérlegelni fogja a kormány, de több komolyságot vár el ebben a témában az ellenzéktől. Nem segélyt, hanem munkát akarnak adni. Minden pénzt arra fognak fordítani, hogy a munkáltatókat segítsék. A hatósági ár kérdésével is foglalkoztak A védekezési eszközök gyártásából a kormány nem tudja kivenni a részét, értelemszerűen a hatósági ár arra vonatkozhat, ami a piacon van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here