Sepsiszentgyörgy Polgármestere: A sepsiszentgyörgyi kórházban érintett orvosi személyzet, akiknek a koronavírus tesztje pozitív lett, vállalják a nevüket a nyilvánosság előtt! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2020. március 25., szerda

Sepsiszentgyörgy Polgármestere: A sepsiszentgyörgyi kórházban érintett orvosi személyzet, akiknek a koronavírus tesztje pozitív lett, vállalják a nevüket a nyilvánosság előtt!

A sepsiszentgyörgyi kórházban kialakult helyzet kapcsán arra kértem az érintett orvosi személyzetet, akiknek a koronavírus tesztje pozitív lett, hogy vállalják a nevüket a nyilvánosság előtt. Őszintén remélem, hogy ezt mielőbb megteszik, annak érdekében, hogy eloszlassuk az emberek félelmeit és helyreállítsuk a közösség bizalmát. Azt gondolom, hogy ez lenne most részükről a helyes és felelős magatartás. Ennek a járványnak a megfékezéséhez tényekre van szükség, pontos, világos tényekre. Nem bűnbakot keresünk, hanem azt szeretnénk, hogy aki kapcsolatba került a fertőzött személyekkel, tudja védeni a szüleit, gyermekeit, munkatársait.

Rendes körülmények között nem kérnék ilyet, és nem kérném nyilvánosan, de most rendkívüli helyzet van, s mindenkinek elsősorban a közösség biztonsága és egészsége kell a legfontosabb legyen!

Antal Árpád, polgármester
Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here