Üzenet a Magyarországi ellenzéknek Székelyföldről! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2020. március 20., péntek

Üzenet a Magyarországi ellenzéknek Székelyföldről!Kedves Honfitársaim!

Én egy egyszerű székely ember vagyok, akit ti néha románoztok, de most nem ez a lényeg, ez most a legkevesebb. Úgy gondolom, hogy egy visszajelzést kell küldenem ebben a nyílt formában felétek, ugyanis bárhogyan próbáltok minket bántani, mi székelyek és erdélyi magyarok nem tudunk felétek gyűlölettel állni. Nem értünk egyet sokan, mert a politikai nézetünk nem egy, de ez nem is baj. Nevezzetek engem románnak, semmi baj, de azt tudnotok kell, hogy az anyanyelvünk összeköt és bárhogy is székelynek nevezem magam, a trianoni átok sem tudta kiverni belőlünk a legfontosabb dolgot amiben szintén egyek vagyunk. Ez a magyar nemzettudat.
Én is sokaig őszintén bevallom a ti sorotokban voltam, kormánykritikus voltam, ma is néha kritikával illetem azt, amit én nem látok jónak, de soha nem az összmagyarság ellen tettem és főleg nem ebben a nehéz időben, amikor egy világjárvány tizedelheti meg a nemzetünket.
Tisztelt Honfitársak! A Magyar Kormánynak ebben az időben nem támadásokra, hanem politikai javaslatokra és egységre van szüksége, hogy megállítsák ezt a rettenetes veszélyt hordozó járványt. Ezért kérlek benneteket, mint honfitársaimat, hogy tegyétek félre legalább most a politikai nézeteltéréseket és egyként álljatok ki Magyarország miniszterelnöke, Orbán Viktor mellett és a Magyar Kormány mellett, ugyanis a vírus nem válogat hogy ki kormánypárti és ki ellenzéki.

Erőt egézséget kívánok minden magyar embernek határtalanúl bárhol éljen! Vigyázzunk egymásra!

Benke Csaba
Magyarandrásfalva, Hargita Megye1 megjegyzés:

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here