Üzenetünk a magyar nemzethez Székelyföldről Március 15-én! - Székely Szó - A Székely Nemzeti Blog

Friss

Home Top Ad

Responsive Ads Here

Post Top Ad

Responsive Ads Here

2020. március 15., vasárnap

Üzenetünk a magyar nemzethez Székelyföldről Március 15-én!Volt amikor szinte teljes egységben ragaszkodott a magyar nemzet a megmaradásáért. Március 15 szellleme ma már nincs meg. Eltünt az a mértékű hazafiasság amikor a magyar a magyarért az életét is adná. Ma nem fegyverekkel őlnék a magyart, hanem biológiai fegyverekkel, szélsőséges migránsokkal, gusztustalan balliberális eszmeiségekkel.


A Székely Leszek 2021 Mozgalom sokak szerint egy megosztó szervezet, ugyanis vannak olyanok akik szerint a székelyek papíron nem szabad létezzenek, mert hogy néz ki az ha van még egy önálló magyar anyanyelvű nép. Szerintünk nagyon jól néz ki, ahogy több mint ezer éve is jól nézett ki. Kedves magyar testvérek! Megtörtént 1848 és helytálltunk majd jött Trianon és szétszakítottak minket (gondolják ők)  56-és ott is a tőlünk telhetőt megtettük. 

Területileg nem tartozunk Magyarországhoz, viszont egy  dologban, mi székelyek odatartozunk hozzátok, nyelvünkben, még 100 év rabság után is.  Mi abban biztosak vagyunk, hogy ha 200 év múlva egy Budapesti Sepsiszentgyörgyre jön, akkor is magyar nyelven fog velünk székelyekkel szóba álni. Tudjuk, hogy fáj az Európai Unió egyes nemzetellenes vezetőinek, hogy olyan erős nemzetállamok vannak, mint Magyarország. Csurka István, a MIÉP korábbi elnökének utolsó nyílvános beszédében elhangzott szavai legyenek bennünk. 

,,Ne hagyjátok, hogy Magyarországot más országgá tegyék! ,,

Magyarországon vannak olyan erők, akik ezeknek az Európai Uniós nemzetellenes erőknek a hű kiszolgálói, de a számuk elenyésző MÉG. Dolgoznak ezek az erők az Európai Egyesült Államok létrehozásán, a nemzetállamok végleges eltüntetéséért, az ősi szokásaink, kultúráink, anyanyelvünk korcsosításán. Ezeket az erőket minden eszközzel ki kell űzni Magyarországról, ugyanis lehet magukat magyarnak tartják, de a szívük nem magyar, ők már az Európai Egyesült Államokhoz tartoznak.

1848. Március 15. számukra semmit sem jelent, viszont 1848-ban a hazafiak bizony sokan az életüket adták ezért a balliberális nemzetellenes erőkért is, akik most hátat fordítanak a magyar nemzetnek.

Tartsatok ki mert mi is ki fogunk!

Székely Leszek 2021 Mozgalom Elnöksége

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Post Bottom Ad

Responsive Ads Here